siturile mapamond🌐media
🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

siturile mapamond🌐media :  🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

6.9 C
Oslo
13.6 C
Copenhaga
10.6 C
Stockholm

Un avion al companiei rusești S7 Airlines a fost arestat la Erevan

Date:

Compania aeriană rusă S7 Airlines a anulat aproape toate zborurile internaționale după ce avionul său a fost arestat la Erevan. Vorbim inclusiv de zboruri anulate spre țările CSI.

S7 a declarat că sunt forțați să își întrerupă parțial programul de zbor din cauza restricțiilor. Cu toate acestea, nu va fi închis complet. De exemplu, zborurile de la Novosibirsk la Dubai, de la Moscova la Antalya și altele sunt programate pentru mâine.

Anterior, canalul de telegrame We Can Explain a raportat că zborul Ural Airlines de pe ruta Moscova – Erevan a aterizat lae aeroportul Mineralnye Vody, iar avionul Rossiya, care zbura de la Sankt Petersburg la Tel Aviv, a aterizat la Soci.

Ei au sugerat că acest lucru s-a întâmplat din cauza sancțiunilor. Astfel, companiile de leasing doresc returnarea avioanelor americane și europene care zboară în flotele companiilor aeriene din Rusia.

/airlinestravel.ro/un-avion-s7-airlines-a-fost-arestat-la-erevan.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Suedia va folosi drone și camere de supraveghere pentru a opri violențele dintre bandele criminale

Autorităţile suedeze vor apela la tehnologie modernă, precum drone...

Cristian Tudor Popescu : Vom fi singuri

„O persoană care crede că apărătorii în uniformă ai...

Rusia a început procesele împotriva unora dintre prizonierii de război ucraineni din Azovstal

Mulți dintre ei vor fi, probabil, condamnați la închisoare...