siturile mapamond🌐media
🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

siturile mapamond🌐media :  🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

-1.4 C
Oslo
0.8 C
Copenhaga
7.8 C
Reykjavík
-1.2 C
Stockholm

Un avion al companiei rusești S7 Airlines a fost arestat la Erevan

Date:

Compania aeriană rusă S7 Airlines a anulat aproape toate zborurile internaționale după ce avionul său a fost arestat la Erevan. Vorbim inclusiv de zboruri anulate spre țările CSI.

S7 a declarat că sunt forțați să își întrerupă parțial programul de zbor din cauza restricțiilor. Cu toate acestea, nu va fi închis complet. De exemplu, zborurile de la Novosibirsk la Dubai, de la Moscova la Antalya și altele sunt programate pentru mâine.

Anterior, canalul de telegrame We Can Explain a raportat că zborul Ural Airlines de pe ruta Moscova – Erevan a aterizat lae aeroportul Mineralnye Vody, iar avionul Rossiya, care zbura de la Sankt Petersburg la Tel Aviv, a aterizat la Soci.

Ei au sugerat că acest lucru s-a întâmplat din cauza sancțiunilor. Astfel, companiile de leasing doresc returnarea avioanelor americane și europene care zboară în flotele companiilor aeriene din Rusia.

/airlinestravel.ro/un-avion-s7-airlines-a-fost-arestat-la-erevan.html

Lasă un răspuns

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Descoperă mai multe la Scandinavia ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura