siturile mapamond🌐media
🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

siturile mapamond🌐media :  🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

10.3 C
Oslo
12.6 C
Copenhaga
13.5 C
Stockholm

Tânărul din poză este Kirill Shevchenko, refugiat ucrainean, care ia medalii în numele României în semn de mulțumire

Date:

Da, în timp ce românii îi înjură, îi scot vinovați pentru război, îi fac în fel și chip, acest tânăr a venit în România și câștigă medalii pentru țara noastră. Și mai are un vis, să învețe bine limba română, aia pe care nu o știu mulți românași verzi.
Kirill a fost campion european cu echipa Ucrainei în 2021 şi este unul dintre cei mai valoroşi tineri jucători din lume. El a devenit mare maestru în 2017, la doar 14 ani, iar în acest moment, la 20 de ani, este numărul 78 mondial. Și acum câștigă în numele României.
Dar na, când se va izbi de românașii verzi, probabil va pleca să câștige medalii în numele Poloniei sau altei țări, în semn de mulțumire. Noi rămânem cu valorile verzi: Daea, Soso, Georgel, Ciuci, Ciolaci și alții ca ei.
Felicitări, Kirill! Sper să rămâi cât mai mult pe aici, să întregești cercul valorilor care vor rămâne în anonimat, pentru că România are alte gusturi, nu șah, teatru, cărți și altele asemenea.
Slava Ukraini!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Actualitate Inteligența artificială vine în ajutorul celor aproape 400.000 de dislexici din Danemarca

Kasper Hjortvig este angajat în departamentul Resurse Umane la...

Președinta Maia Sandu în vizită de lucru la Adunarea Generală a ONU, la New York

La invitația Secretarului General al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU),...