siturile mapamond🌐media
🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

siturile mapamond🌐media :  🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

14.6 C
Oslo
16.1 C
Copenhaga
11.8 C
Reykjavík
15.3 C
Stockholm

Tânărul din poză este Kirill Shevchenko, refugiat ucrainean, care ia medalii în numele României în semn de mulțumire

Date:

Da, în timp ce românii îi înjură, îi scot vinovați pentru război, îi fac în fel și chip, acest tânăr a venit în România și câștigă medalii pentru țara noastră. Și mai are un vis, să învețe bine limba română, aia pe care nu o știu mulți românași verzi.
Kirill a fost campion european cu echipa Ucrainei în 2021 şi este unul dintre cei mai valoroşi tineri jucători din lume. El a devenit mare maestru în 2017, la doar 14 ani, iar în acest moment, la 20 de ani, este numărul 78 mondial. Și acum câștigă în numele României.
Dar na, când se va izbi de românașii verzi, probabil va pleca să câștige medalii în numele Poloniei sau altei țări, în semn de mulțumire. Noi rămânem cu valorile verzi: Daea, Soso, Georgel, Ciuci, Ciolaci și alții ca ei.
Felicitări, Kirill! Sper să rămâi cât mai mult pe aici, să întregești cercul valorilor care vor rămâne în anonimat, pentru că România are alte gusturi, nu șah, teatru, cărți și altele asemenea.
Slava Ukraini!

Lasă un răspuns

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Descoperă mai multe la Scandinavia ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura