siturile mapamond🌐media
🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

siturile mapamond🌐media :  🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

9.7 C
Oslo
12.3 C
Copenhaga
10.7 C
Stockholm
AcasăŞtiriSuedia: O femeie a fost ucisă în urma unui atac cu cuțitul...

Suedia: O femeie a fost ucisă în urma unui atac cu cuțitul la un eveniment politic major / Atacatorul a fost prins

-

Poliția suedeză a anunțat miercuri că o femeie în vârstă de 60 de ani a fost ucisă într-un atac cu cuțitul în plină zi pe insula Gotland, unde politicienii de top ai țării se întâlnesc timp de o săptămână, potrivit AFP.

„Din nefericire, pot să vă spun că o femeie a cedat în urma rănilor suferite”, a declarat Fredrik Persson, șeful poliției din Gotland, într-o conferință de presă în care s-a precizat că atacul a avut loc cu puțin timp înainte de ora 14.00 (12.00 GMT).

El a adăugat că un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost arestat la scurt timp după incident, dar a refuzat să comenteze cu privire la un posibil motiv.

„O anchetă amănunțită este în curs de desfășurare. Aceasta include stabilirea motivului și a trecutului persoanei arestate”, a continuat șeful poliției.

El a adăugat că anchetatorii analizează o serie de aspecte „deoarece acest lucru s-a întâmplat într-un loc foarte vizitat, unde erau mulți oameni în mijlocul zilei”.

/www.hotnews.ro/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read

( Daca nu esti vaccinat nu intri. Hai PA, PA! )Tătaru:...

0
Potrivit lui Tătaru, restricțiile pentru România nu vor întârzia să apară, asta pentru că statele UE cu rate de imunizare care depășesc 70%, precum...