siturile mapamond🌐media
🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

siturile mapamond🌐media :  🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

12.5 C
Oslo
14.9 C
Copenhaga
8.8 C
Reykjavík
14.6 C
Stockholm
AcasăGöteborgSuedia își evaluează strategia anti-COVID. „Țările care au impus restricții s-au descurcat...

Suedia își evaluează strategia anti-COVID. „Țările care au impus restricții s-au descurcat mai bine”

-

La un an și jumătate de la debutul pandemiei de coronavirus, strategia Suediei de a nu impune restricții sanitare s-a dovedit una greșită, scriu jurnaliștii de la Business Insider. Mortalitatea din cauza COVID este mult mai mare ca a țărilor vecine, iar economia a scăzut și ea mai mult. Cu toate acestea, suedezii au fost în 2020 unul dintre cele mai fericite popoare, mai notează jurnaliștii.

În martie 2020 însă, autoritățile suedeze au surprins lumea cu o abordare atipică: în loc să impună carantina și obligativitatea măștilor sanitare de protecție, așa cum au făcut multe alte țări, autoritățile au lăsat rezidenții să decidă individual dacă iau sau nu aceste măsuri de precauție. Autoritățile suedeze au crezut că această decizie va da rezultate pe termen lung. În mod ideal, persoanele vulnerabile ar alege să rămână acasă, economia nu ar avea prea mult de suferit, iar persoanele sănătoase ar putea avea forme ușoare de COVID, ceea ce ar contribui la imunitatea colectivă a populației. La un an și jumătate de la această decizie, datele arată că pariul a fost unul pierzător.

Citeşte întreaga ştire: Suedia își evaluează strategia anti-COVID. „Țările care au impus restricții s-au descurcat mai bine”

Lasă un răspuns

Must Read

Descoperă mai multe la Scandinavia ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura