siturile mapamond🌐media
🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

siturile mapamond🌐media :  🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

9.7 C
Oslo
12.3 C
Copenhaga
10.7 C
Stockholm
AcasăCopenhagaScandal uriaș, joi seara, la bordul cursei Wizz Copenhaga-București. Pasageri beți s-au...

Scandal uriaș, joi seara, la bordul cursei Wizz Copenhaga-București. Pasageri beți s-au luat la bataie

-

Cum a decurs scandalul de la bordul cursei Copenhaga-București. Pasagerul beat, liniștit cu greu de însoțitorii de bord. Au intervenit trupele speciale.

Incidentul a început cu puţin timp înainte de aterizare. Individul de 44 de ani a băut aproape tot drumul din Danemarca până în România.

Băut peste măsură, bărbatul a început să devină agresiv cu echipajul şi ceilalţi pasageri. A urmat o avalanșă de înjurături şi îmbrânceli.

Toți cei aflați la bord, de la însoţitorii de zbor până la pasageri, au încercat să-l liniştească. Pentru că nu au reușit, comandantul aeronavei a cerut, prin turnul de control, intervenţia trupelor speciale.

Pe Otopeni, la aterizare, bărbatul recalcitrant a fost aşteptat de poliţişti. Nici misiunea lor n-a fost uşoară pentru că bărbatul era din ce în ce mai recalcitrant. Au urmat cuvinte și replici destul de incoerente:

  • ”Ce-i aici? Cătuşe, boss. Nu, boss, că tu nu eşti boss.
  • Ia-mă frumos! Spune-mi ce trebuie să fac!
  • Pe burtă! Pe burtă!
  • Vezi că dacă n-ai deschis cătuşele în maximum câteva minute, voi fi mort.
  • Deschide ce vrei tu, aia fac, nu-i problemă. 
  • Eu răspund de dumneavoastră!
  • Tu răspunzi cu mama, tata şi cu tatăl tău, mă, copilule!
  • Au!
  • Hai, mă, nu mai ţipa!
  • Păi, cătuşele, boss. Au! Băi, salvarea! Bazinul meu e în spital! Bazinul meu e spart de forţele speciale! De când ai venit, am început să ţip. Eu am fost un sclav! Nu, eu am fost un sclav asupra Guvernului român. … m-a pus pe mine jos că am fost eu mai bătrân, că dacă aveam alea ale mele…”, a spus bărbatul, conform Observator News.

Ulterior, individul fost scos din aeronavă şi dus la audieri. A fost lăsat să plece acasă, dar ancheta nu se termină aici.

Wizz Air confirmă incidentul de pe cursa Copenhaga – București

Reprezentanții companiei Wizz Air au confirmat faptul că a avut loc un incident în una dintre cursele sale și a oferit detalii despre acesta.

“Wizz Air confirmă că echipajul aeronavei care opera zborul W6 3114 de la Copenhaga la București a solicitat ajutorul Poliției după ce un pasager în stare de ebrietate a devenit indisciplinat și a început o altercație în timpul aterizării”, au transmis reprezentanții Wizz Air.

Oficialii companiei au mai transmis că echipajul a respectat protocoalele standard și că pasagerul care a cauzat acest incident a fost predat autorităților.

“În posesia pasagerului indisciplinat nu au fost găsite obiecte periculoase. Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor afectați de această situație, dar siguranța și securitatea pasagerilor, echipajului și aeronavelor rămân prioritatea numărul unu pentru companie”, mai transmite operatorul.

Cum a decurs scandalul de la bordul cursei Copenhaga-București. Pasagerul beat, liniștit cu greu de însoțitorii de bord. Au intervenit trupele speciale. Update

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read

( Daca nu esti vaccinat nu intri. Hai PA, PA! )Tătaru:...

0
Potrivit lui Tătaru, restricțiile pentru România nu vor întârzia să apară, asta pentru că statele UE cu rate de imunizare care depășesc 70%, precum...