siturile mapamond🌐media
🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

siturile mapamond🌐media :  🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

13.1 C
Oslo
12 C
Copenhaga
10.3 C
Stockholm

Roxana Iordache „Parlamentarii danezi au ascultat adresarea lui Zelenski în picioare”

Date:

„Parlamentarii danezi au ascultat adresarea lui Zelenski în picioare. Au regalitatea în sânge, noblețea educației.

Președintele Ucrainei le-a spus că rușii aruncă în medie 40 de rachete pe zi și că azi au aruncat în aer clădiri și oameni prin Micolaiv, șapte morți, într-un un oraș constructor de nave. Zelenski a mai informat că au fost distruse 773 de instituții de învățământ și că rușii distrug tot ce pot, inclusiv biserici, violează femei, inclusiv minore, răpesc copii, dintre care sunt dați dispăruți 2000!

Zelenski s-a referit la imensa tragedie umanitară din Mariupol, în care civilii sunt masacrați, deportați, iar cei care scapă, obligați să stea ascunși, fără hrana și apă. Rușii nu respectă coridoarele umanitare, nu permit nici livrarea de ajutoare, nici evacuarea civililor, special ca să-i extermine.

Nu vă puteți imagina ceea ce se întâmplă în Ucraina, le-a spus Zelenski danezilor. El a felicitat Danemarca pentru că e pe primul loc la respectarea sancțiunilor contra Rusiei și a reiterat reproșurile la adresa statelor care nu duc sancțiunile până la capăt sau chiar ezită ori refuză să le aplice – și a numit Ungaria.

Zelenski a asigurat adunarea că Ucraina va învinge și a invitat Danemarca să patroneze reconstrucția zonelor ruinate de ruși. Președintele Ucrainei a purtat din nou un tricou în nuanță militară, cu crucea la inimă. E evreu și incomparabil mai creștin decât Kiril, patriarhul diavolului. Și decât Putin, care trimite teroriști islamici să masacreze Ucraina.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Autoturism de lux furat din Suedia, oprit la Vama Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei...

Paharul găsit în mormânt dus de tecuceni în Danemarca

Muzeul de Istorie „Teodor Cincu” participă, în perioada noiembrie...

Bulgaria are în sfârșit guvern, după cinci tururi de alegeri în ultimii doi ani

Bulgaria are în sfârșit un guvern, după aproape doi...

Finlanda va expulza nouă membri ai ambasadei Rusiei pentru spionaj

Autoritățile finlandeze au anunțat marți că se pregătesc să...