siturile mapamond🌐media
🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

siturile mapamond🌐media :  🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

-1.4 C
Oslo
0.8 C
Copenhaga
7.8 C
Reykjavík
-1.2 C
Stockholm
AcasăŞtiriNoul ministru al Mediului din Suedia este o tânără de origine iraniană...

Noul ministru al Mediului din Suedia este o tânără de origine iraniană în vârstă de 26 de ani

-

Noul prim-ministru al Suediei, Ulf Kristersson, a numit-o marţi în funcţia de ministru al mediului pe Romina Pourmokhtari, în vârstă de 26 de ani, informează agenția germană de presă DPA.
Guvernul de la Stockholm nu a avut niciodată un ministru atât de tânăr, menţionează Agerpres. Pourmokhtari este de origine iraniană şi reprezintă în cabinet Partidul Liberal, alături de alţi patru colegi. Ea este în acelaşi timp lidera Tinerilor Liberali, însă va renunţa la această funcţie de luna viitoare.
Născută într-o familie de origine iraniană din suburbiile Stockholmului, ea bate recordul deținut de cel mai tânăr ministru anterior, care avea 27 de ani. Ministrul Romina Pourmokhtari a fost în trecut un critic deschis al mișcării lui Ulf Kristersson de a-și alinia mai strâns partidul cu Democrații din Suedia (SD). „Ulf Kristersson fără SD – Absolut. Ulf Kristersson cu SD – Nu mulțumesc”, a scris ea într-o postare pe Twitter în 2020.

Citește mai mult la:

 

digi24.ro/stiri/externe/

Lasă un răspuns

Must Read

Descoperă mai multe la Scandinavia ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura