siturile mapamond🌐media
🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

siturile mapamond🌐media :  🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

12.5 C
Oslo
14.9 C
Copenhaga
8.8 C
Reykjavík
14.6 C
Stockholm

Morsa Freya a ajuns în Norvegia. A cucerit inimile tuturor, chiar dacă a scufundat câteva bărci

Date:

O morsă de la Cercul Arctic, botezată Freya, după zeița nordică a iubirii și a frumuseții, ale cărui traseu prin nordul Europei a devenit viral, a ajuns în Norvegia. Mamiferul marin de 600 de kilograme s-a stabilit pentru o săptămână în Fiordul Oslo, unde a cucerit inimile tuturor, chiar dacă a scufundat câteva bărci, relatează The Guardian.

Tânăra morsă a devenit celebră pe internet după ce a fost fotografiată la sute de kilometri de casă, în Insulele Shetland din Scoția, în largul Danemarcei, Germaniei, Țărilor de Jos și Northumberland, cel mai nordic comitat al Angliei.

În Fiordul Oslo, mamiferul, care trăiește în mod normal în Arctica, a stârnit curiozitatea localnicilor și a ajuns vedetă în presă.

Ziarul Verdens Gang a publicat chiar un livestream cu fiecare mișcare a morsei pe site-ul său.

Freya a fost filmată urmărind o rață și atacând o lebădă, dar de cele mai multe ori, moțăia pe bărci care îi susțineau cu dificultate greutatea. Unele chiar s-au scufundat. O morsă poate dormi până la 20 de ore pe zi.

 

/www.digi24.ro/

Lasă un răspuns

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Descoperă mai multe la Scandinavia ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura