AcasăIslandaIslanda a arestat 4 persoane care ar fi pregătit un atac terorist,...

Islanda a arestat 4 persoane care ar fi pregătit un atac terorist, în prima investigație de acest tip din „țara considerată cea mai pașnică din lume”

-

Poliția islandeză a declarat joi că a arestat patru persoane într-o operațiune majoră legată de pregătirea unui „atac terorist”, care ar fi prima arestare de acest tip în mica națiune insulară, relatează AFP.

„Originea operațiunilor polițienești de ieri (…) se înscrie în cadrul unei investigații privind pregătirea unui atac terorist”, a declarat reporterilor Karl Steinar Valsson, comisarul național de poliție al Islandei.

Mai multe arme semiautomate, unele imprimate 3D, au fost confiscate din nouă locații diferite, împreună cu muniție, potrivit poliției.

Patru islandezi, care au în jur de 20 de ani, au fost arestați în Kopavogur, o suburbie a capitalei Reykjavik, și în orașul din sud-vestul Mosfellsbaer, într-o operațiune majoră care a implicat aproximativ 50 de bărbați miercuri, a spus aceeași sursă. Doi dintre ei au fost plasațu în arest preventiv joi.

/www.hotnews.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

( Daca nu esti vaccinat nu intri. Hai PA, PA! )Tătaru:...

0
Potrivit lui Tătaru, restricțiile pentru România nu vor întârzia să apară, asta pentru că statele UE cu rate de imunizare care depășesc 70%, precum...