siturile mapamond🌐media
🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

siturile mapamond🌐media :  🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

15.4 C
Oslo
13.8 C
Copenhaga
9.8 C
Reykjavík
15 C
Stockholm
AcasăGöteborgÎntunericul este tot mai aproape şi de Suedia

Întunericul este tot mai aproape şi de Suedia

-

Dacă nu ar fi fost decât situaţia dezastruoasă a imigraţiei sau a bulei imobiliare fără precedent, poate că Suedia ar fi găsit soluţii, chiar şi sub conducerea social-democraţilor. Din păcate, anumite perioade istorice sunt marcate de o „acumulare” extraordinară a unor „stări de graţie”, care se „materializează”, aproape invariabil, în urma aplicării unor politici iresponsabile, ale căror efecte de ordin superior sunt ignorate.

La fel ca în majoritatea statelor din Uniunea Europeană şi în Suedia este la „modă” aplicarea stahanovistă a măsurilor de „înverzire” a economiei, nu doar prin favorizarea cu orice preţ a surselor eoliene sau solare, dar şi prin scoaterea accelerată din funcţiune a cen­tralelor atomice.

Rezultatele nu au întârziat să apară, iar acum una dintre cele mai prospere ţări din lume se îndreaptă hotărâtă către un viitor dezindustrializat şi o nouă eră a întunericului.

Presa din ţara scandinavă a scris recent că închiderea reactoarelor de la centrala Barsebäck a pus regiunea Skane, al cărui principal oraş este Malmö, în situaţia de a importa energie electrică din Danemarca şi Germania. Pe fondul unei cereri care depăşeşte de circa 4 ori producţia regională, energia electrică ar fi trebuit să vină din zona de nord (Norrland), unde s-au realizat cel mai mari investiţii în centrale eoliene, pe fondul unei densităţi reduse a populaţiei.

mai mult la  www.bursa.ro/intunericul-este-tot-mai-aproape-si-de-suedia-41102442

Lasă un răspuns

Must Read

Descoperă mai multe la Scandinavia ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura