AcasăCopenhagaInterviu cu Excelenta sa, domnul Soren Jensen, ambasadorul Regatului Danemarcei in Romania...

Interviu cu Excelenta sa, domnul Soren Jensen, ambasadorul Regatului Danemarcei in Romania – Partea I

-

(foto :  /www.sfin.ro/ )

Soren Jensen: „Mentalitatea trebuie schimbata, aici, în România. Banii pot veni de la Bruxelles, tehnologia poate veni din Danemarca, dar mentalitatea trebuie să vină din România.”

Săptămâna trecută, Excelenţa Sa domnul Soren Jensen, ambasadorul Regatului Danemarcei în România, a avut amabilitatea să ne ofere un amplu interviu în care am atins mai multe teme de stringentă actualitate: tranziţia verde, digitalizarea, sistemul de sănătate, sistemul de educaţie, agricultura, turismul şi fenomenul imigraţiei, toate dezbătute în contextul crizei coronavirus şi al crizei economice iminente pe care tot mai mulţi specialişti în economie o prognozează în viitorul apropiat. Am încercat să obţinem de la domnul ambasador Soren Jensen cât mai multe informaţii pentru a avea o imagine limpede a Danemarcei, văzută din România dar şi a României văzută din Danemarca.

Deosebit de interesantă, viziunea domnului ambasador conţine atât observaţii pertinente asupra a ceea ce, România are şi ar putea să îmbunătăţească, în viitor cât şi sugestii concrete de cooperare pe mai multe planuri.

mai mult la  /www.sfin.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

6 iunie – Ziua nationala a Suediei

0
Regatul Suediei sărbătoreşte Ziua naţională la 6 iunie, aceasta fiind Ziua Drapelului Suedez, celebrată din anul 1916 şi devenită zi naţională din 1983, potrivit...

Acasă în Copenhaga