siturile mapamond🌐media
🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

siturile mapamond🌐media :  🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

14.6 C
Oslo
16.1 C
Copenhaga
11.8 C
Reykjavík
15.3 C
Stockholm

Gândiți-vă la viața bună din Danemarca

Date:

Am fost în Danemarca și am găsit foarte puțin din anxietatea și furia care îi afectează pe americani în prezent. Asta te pune pe gânduri.

Taxele sunt mari, da: Danemarca are cel mai mare raport taxe/PIB din lumea dezvoltată, de 46,6% (față de 16% în Mexic, 25% în Statele Unite, 33% în Marea Britanie, 42% în Italia și așa mai departe). Partea bună este că nu există un impozit pe avere.

Acei bani cumpără multe. Locul este impecabil și funcțional. Oamenii sunt bine crescuți într-un mod care sugerează mulțumire și încredere (practic nu am văzut persoane care traversează neregulamentar). Transportul public este eficient și curat. Rețeaua de siguranță socială este reală, asistența medicală universală este îndrăgită, iar învățământul superior este gratuit, spre deosebire de cel care induce falimentul, așa cum este în Statele Unite.

Gândiți-vă la viața bună din Danemarca

Lasă un răspuns

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Descoperă mai multe la Scandinavia ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura