AcasăCopenhagaDanemarca, Suedia și Finlanda anunță o relaxare a restricțiilor

Danemarca, Suedia și Finlanda anunță o relaxare a restricțiilor

-

Trei țări din nordul Europei anunță relaxarea restricțiilor în contextul epidemiei de COVID-19. Danemarca va redeschide mai devreme restaurantele cu servire în interior și va permite accesul pe stadioane iar Suedia va relaxa restricţiile pentru cetăţenii care au primit cel puţin o doză de vaccin, în special cei în vârstă.

De asemenea, Finlanda a anunțat că va permite redeschiderea restaurantelor de săptămâna viitoare, după o scădere constantă a ratei de infectare cu Covid 19 în ultima lună.

Danemarca a impus restricţii pe scară largă în luna decembrie, ceea ce a făcut ca nivelul noilor cazuri zilnice să se stabilizeze la 500-700 în prezent, faţă de câteva mii la finalul anului trecut.

În aceste condiții, țara nordică a anunțat că va renunța la unele restrictii mai devreme cu câteva săptămâni. De săptămâna viitoare vor fi deschise restaurantele și la interior, și va fi permis accesul pe stadioane. Numărul va fi extins la cel mult 50 de persoane la adunări publice.

mai mult la     /www.europafm.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

10.000 de refugiați au ajuns la Cernăuți

0
Aproape 10.000 de ucraineni care au fugit din calea războiului au ajuns la Cernăuți, la 40 de kilometri de granița cu România. În hotelurile...