siturile mapamond🌐media
🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

siturile mapamond🌐media :  🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

9.7 C
Oslo
7.9 C
Copenhaga
9.8 C
Reykjavík
6.5 C
Stockholm

Danemarca, acuzată că e „doar pe hârtie” în spațiul Schengen / O filmare a unui jurnalist german arată cozi uriașe la intrarea în țară

Date:

Un jurnalist german acuză guvernul Danemarcei că respectă statutul de țară membră a spațiului Schenghen doar pe hârtie, publicând o înregistrare care arată cozi uriașe la intrarea în țară din cauza controalelor vamale.

„Notați cum am putut intra legal în Germania fără controale vamale. Pe partea cealaltă este un blocaj rutier de un kilometru din cauza verificărilor ilegale al TUTUROR celor care intră în țară (înregistrare video făcută de soția mea”, afirmă jurnalistul Julian Röpcke pe pagina sa de Twitter.

Auch gestern galt: #Schengen gilt in Dänemark\uD83C\uDDE9\uD83C\uDDF0 nur auf dem Papier.
Man beachte, wie wir legal ohne Grenzkontrolle nach Deutschland\uD83C\uDDE9\uD83C\uDDEA einreisen konnten. Auf der anderen Seite ein Kilometer langer Stau wegen illegaler Kontrollen ALLER Einreisender.
(Video von meiner Frau gemacht) pic.twitter.com/CrswAzXKUz

— Julian Röpcke\uD83C\uDDFA\uD83C\uDDE6 (@JulianRoepcke) July 25, 2022

El afirmă ulterior că „din moment ce primesc comentarii ‘amuzante’ aici: puteți vedea din postările mele din ultimii câțiva ani că acesta este un fenomen continuu de care m-am lovit din nou și din nou când am mers să îmi vizitez familia. Nu are nimic de-a face cu o ‘suspendare temporară’ a Schengen”.

Jurnalistul german precizează de asemenea că nu este un eurosceptic dar că guverne daneze succesive au găsit numeroase motive „pentru această încălcare constantă a legii”.

El arată că motivele actuale invocate pentru controalele vamale din Danemarca sunt terorismul, infracționalitatea și războiul din Ucraina.

/www.hotnews.ro/

Lasă un răspuns

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Danemarca, ajutor militar de 313 milioane dolari pentru Ucraina: capacităţi maritime, drone şi rachete

Ministerul danez al Apărării a anunţat pe 16 aprilie...

Danemarca intenționează să-și închidă ambasada din capitala irakiană

Danemarca și-a anunțat intenția de a-și închide ambasada din...

Descoperă mai multe la Scandinavia ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura