siturile mapamond🌐media
🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

siturile mapamond🌐media :  🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

9.7 C
Oslo
12.3 C
Copenhaga
10.7 C
Stockholm

Danemarca, acuzată că e „doar pe hârtie” în spațiul Schengen / O filmare a unui jurnalist german arată cozi uriașe la intrarea în țară

Date:

Un jurnalist german acuză guvernul Danemarcei că respectă statutul de țară membră a spațiului Schenghen doar pe hârtie, publicând o înregistrare care arată cozi uriașe la intrarea în țară din cauza controalelor vamale.

„Notați cum am putut intra legal în Germania fără controale vamale. Pe partea cealaltă este un blocaj rutier de un kilometru din cauza verificărilor ilegale al TUTUROR celor care intră în țară (înregistrare video făcută de soția mea”, afirmă jurnalistul Julian Röpcke pe pagina sa de Twitter.

Auch gestern galt: #Schengen gilt in Dänemark\uD83C\uDDE9\uD83C\uDDF0 nur auf dem Papier.
Man beachte, wie wir legal ohne Grenzkontrolle nach Deutschland\uD83C\uDDE9\uD83C\uDDEA einreisen konnten. Auf der anderen Seite ein Kilometer langer Stau wegen illegaler Kontrollen ALLER Einreisender.
(Video von meiner Frau gemacht) pic.twitter.com/CrswAzXKUz

— Julian Röpcke\uD83C\uDDFA\uD83C\uDDE6 (@JulianRoepcke) July 25, 2022

El afirmă ulterior că „din moment ce primesc comentarii ‘amuzante’ aici: puteți vedea din postările mele din ultimii câțiva ani că acesta este un fenomen continuu de care m-am lovit din nou și din nou când am mers să îmi vizitez familia. Nu are nimic de-a face cu o ‘suspendare temporară’ a Schengen”.

Jurnalistul german precizează de asemenea că nu este un eurosceptic dar că guverne daneze succesive au găsit numeroase motive „pentru această încălcare constantă a legii”.

El arată că motivele actuale invocate pentru controalele vamale din Danemarca sunt terorismul, infracționalitatea și războiul din Ucraina.

/www.hotnews.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Suedia va folosi drone și camere de supraveghere pentru a opri violențele dintre bandele criminale

Autorităţile suedeze vor apela la tehnologie modernă, precum drone...

Cristian Tudor Popescu : Vom fi singuri

„O persoană care crede că apărătorii în uniformă ai...

Rusia a început procesele împotriva unora dintre prizonierii de război ucraineni din Azovstal

Mulți dintre ei vor fi, probabil, condamnați la închisoare...