siturile mapamond🌐media
🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

siturile mapamond🌐media :  🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

10.3 C
Oslo
12.6 C
Copenhaga
13.5 C
Stockholm

Cât de scumpă e viața în Danemarca? Un român cu bani e dat peste cap: „Cazarea? Zici că te apuci să cumperi hotelul, nu să stai în el”

Date:

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație din cadrul clubului FCSB, a vorbit despre costurile uriașe privind deplasarea în Danemarca în cazul calificării în turul III preliminar din Conference League.

„Am jucat primele jumătăți ale meciurilor foarte bine, poate și pentru că jucătorii de pe bancă n-au intrat foarte bine. Ne place să credem că avem 18-19 jucători, dar momentan avem doar 13-14, poate 15.

Noi dacă mergem în Danemarca, un avion mic de 100 de locuri, nu găsim sub 70.000 de euro. Iar cazarea… nici nu vreau să mă gândesc, zici că te apuci să cumperi hotelul, nu să stai în el. Am zis că mai scump decât în Norvegia nu se poate și am nimerit în Danemarca”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Cât de scumpă e viața în Danemarca? Un român cu bani e dat peste cap: „Cazarea? Zici că te apuci să cumperi hotelul, nu să stai în el”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Maia Sandu : A fost o onoare să mă întâlnesc cu Președintele Joe Biden și Prima Doamnă Jill Biden

A fost o onoare să mă întâlnesc cu Președintele...

Actualitate Inteligența artificială vine în ajutorul celor aproape 400.000 de dislexici din Danemarca

Kasper Hjortvig este angajat în departamentul Resurse Umane la...

Președinta Maia Sandu în vizită de lucru la Adunarea Generală a ONU, la New York

La invitația Secretarului General al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU),...