siturile mapamond🌐media
🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

siturile mapamond🌐media :  🇦🇶 Arctica.ro  🇩🇰 Danemarca.ro  🇫🇮 Finlanda.roHelsinki.ro 🇦🇽 Mariehamn.ro 🇫🇴 Feroe.ro  🇬🇱 Groenlanda.ro  🇸🇪 Suedia.ro 👑Stockholm.ro  🇳🇴 Norvegia.ro 🪪 Nordica.ro 🛡️ Oslo.ro ❄️ Norvegian.ro 🧭Scandinavia.ro

14.5 C
Oslo
13.8 C
Copenhaga
3.8 C
Reykjavík
12 C
Stockholm

Boom-ul super bogaților din Suedia, țara nordică recunoscută pentru politicile de stânga

Date:

Suedia are o reputație globală de susținătoare a impozitelor ridicate și a egalității sociale, dar a devenit un punct de atracție european pentru cei foarte bogați, arată un reportaj BBC.

Pe insula Lidingö există vile uriașe din lemn, roșii și galbene, situate pe stânci stâncoase, și vile albe minimaliste cu ferestre din podea până în tavan.

La mai puțin de o jumătate de oră de mers cu mașina de centrul orașului Stockholm, acesta este unul dintre cele mai bogate cartiere din Suedia.

Konrad Bergström, antreprenor în serie, aprinde întrerupătorul de lumină din pivnița sa de vinuri, pentru a dezvălui cele 3.000 de sticle pe care le are depozitate acolo. „Bordeaux francez, asta îmi place”, spune el, afișând un zâmbet alb și strălucitor.

 

https://www.g4media.ro/boom-ul-super-bogatilor-din-suedia-tara-nordica-recunoscuta-pentru-politicile-de-stanga.html

Lasă un răspuns

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Descoperă mai multe la Scandinavia ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura