AcasăŞtiriAutorul plăcuței suedeze lovește din nou: M..E USL, plăcuța de înmatriculare dedicată...

Autorul plăcuței suedeze lovește din nou: M..E USL, plăcuța de înmatriculare dedicată lui Klaus Iohannis și Florin Cîțu/ ”Pentru dumneavoastră și întreg PNL care vă susține

-

Autorul plăcuței suedeze lovește din nou după ce a publicat pe Tik Tok un filmuleț în care a anunțat că și-a schimbat numărul de înmatriculare din ”M..e PSD” în ”M..e USL”. Românul stabilit în Suedia a ”dedicat” plăcuța președintelui Klaus Iohannis și premierului interimar Florin Cîțu după ce PNL și PSD au început negocierile pentru formarea unui guvern. Răzvan Ștefănescu a publicat filmulețul și pe Facebook.

”Plăcuța suedeză” a intrat în vocabularul public în 2018, atunci când Răzvan Ștefănescu, un șofer de tir stabilit în Suedia, și-a schimbat numărul de înmatriculare al mașinii cu mesajul la adresa social-democraților.

@cont_tik_tok99

#foryou #romania #muiepsd #muiepnl #muiepnlplususr

♬ sunet original – cont_tik_tok99

VIDEO Autorul plăcuței suedeze lovește din nou: M..E USL, plăcuța de înmatriculare dedicată lui Klaus Iohannis și Florin Cîțu/ ”Pentru dumneavoastră și întreg PNL care vă susține”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

6 iunie – Ziua nationala a Suediei

0
Regatul Suediei sărbătoreşte Ziua naţională la 6 iunie, aceasta fiind Ziua Drapelului Suedez, celebrată din anul 1916 şi devenită zi naţională din 1983, potrivit...

Acasă în Copenhaga