Acasă Göteborg Situație „îngrozitoare” și „fără precedent” în Suedia. Autoritățile cer ajutorul țărilor vecine...

Situație „îngrozitoare” și „fără precedent” în Suedia. Autoritățile cer ajutorul țărilor vecine în gestionarea pandemiei

Chiar dacă autoritățile au înființat mai multe locuri la ATI, Suedia nu reușește să facă față valului de pacienți cu Covid din cauza lipsei personalului specializat.

-

Suedia cere ajutorul țărilor vecine în gestionarea pandemiei. Sistemul de sănătate este aproape de colaps. Cadrele medicale demisionează din cauza epuizării, iar capacitatea la ATI în Stockholm a atins 99%. Primarul capitalei suedeze a solicitat intervenția armatei, transmite Bloomberg.

„Din ce în ce mai mult, personalul medical se plânge de epuizare și consideră demisia ca singură soluție. Într-un mediu de lucru în care ești atât de obosit, riscul de greșeli crește. Și aceste greșeli pot duce la moartea pacienților”, spune pentru Bloomberg Sineva Ribeiro, președinta Asociației Suedeze a Profesioniștilor din Sănătate.

 

mai mult la   /universul.net/

 

donate to mapamond media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

+45 41468280

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

Alertă în Danemarca ! O navă militară rusă a intrat într-un...

0
S-a dat alerta în Marea Baltică după ce un vas aparținând flotei navale a Federației Ruse a intrat într-un cargo elvețian. Deocamdată, informații suplimentare...